Hello quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Παράταση για έκτακτες εισφορές και φόρο εισοδήματος

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011


Παρατείνονται μέχρι τις 9 Νοεμβρίου οι προθεσμίες για την πληρωμή της δεύτερης δόσης των έκτακτων εισφορών καθώς και του φόρου εισοδήματος που λήγουν κανονικά στις 31 Οκτωβρίου. Ειδικότερα:

- Παρατείνεται μέχρι 9 Νοεμβρίου 2011 η προθεσμία πληρωμής της δεύτερης δόσης της εισφοράς αλληλεγγύης, του τέλους επιτηδεύματος και των έκτακτων εισφορών σε αυτοκίνητα, πισίνες και σκάφη που έχουν βεβαιωθεί με το πολυεκκαθαριστικό και λήγει κανονικά στις 31 Οκτωβρίου. Οσοι επιθυμούν την πληρωμή των εισφορών τις επόμενες μέρες μπορούν να το πράξουν στην εφορία με τον Αριθμό του Φορολογικού τους Μητρώου ή στα ταμεία των τραπεζών προσκομίζοντας την αρχική ειδοποίηση του πολυεκκαθαριστικού και εφόσον η δεύτερη δόση είναι ισόποση με την πρώτη δόση.

- Παρατείνεται μέχρι 9 Νοεμβρίου 2011 η πληρωμή της δόσης του φόρου εισοδήματος οικονομικού έτους 2011 που λήγει στις 31 Οκτωβρίου.

- Επίσης παρατείνεται έως τις 30 Νοεμβρίου 2011 η προθεσμία για την υπαγωγή στην περαίωση των ανέλεγκτων φορολογικών υποθέσεων της περιόδου 2000-2009.

- Παρατείνεται μέχρι 30 Νοεμβρίου 2011 η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων που δεν είχαν υποβληθεί στο παρελθόν ή είχαν υποβληθεί ανακριβώς.

Πηγή: www.kathimerini.gr